viernes, 5 de abril de 2013

DIMARTS 9: ASSEMBLEA CIUTADANA PER L'EXPROPIACIÓ DEL PARC DE LA DEVESA

En l'Assemblea Informativa de l'Ajuntament que va tenir lloc el dia 4 abril sobre el parc de les Monges, es va quedar per part dels assistents que els ciutadans hem de mobilitzar-nos. És important informar a la resta de la població perquè és un tema que ens va a afectar de forma directa: SÓN 11 MILIONS MÉS INTERESSOS EL QUE ESTÀ DAMUNT DE LA TAULA I LA PROPIETAT- LES MONGES DEL SAGRAT COR- NO VOLEN NEGOCIAR.

VINE EL DIMARTS DIA 9 A les 19 HORES Al SALÓ D'ACTES DE VILA TERESITA Al CARRER MAJOR. VOLEM PARLAR I ORGANITZAR EL QUE ANEM A FER, TOTHOM ÉS NECESSARI.
 ------------------------------

En la Asamblea Informativa del Ayuntamiento que tuvo lugar el día 4 abril sobre el parque de las Monjas, se quedó por parte de los asistentes que los ciudadanos debemos movilizarnos. Es importante informar al resto de la población porque es un tema que nos va a afectar de forma directa:  SON 11 MILLONES MÁS INTERESES LO QUE ESTÁ ENCIMA DE LA MESA Y LA PROPIEDAD- LAS MONJAS DEL SAGRADO CORAZÓN- NO QUIEREN NEGOCIAR.

VEN EL MARTES DÍA 9 A LAS 19 HORAS AL SALÓN DE ACTOS DE VILLA TERESITA EN LA CALLE MAYOR, QUEREMOS HABLAR Y ORGANIZAR LO QUE VAMOS A HACER, TODO EL MUNDO ES NECESARIO.



No hay comentarios:

Publicar un comentario